Speciale editie MBO Stage Awards in 2021

01 december

De afgelopen vijf jaar zijn in Amsterdam-Noord de MBO Stage Awards georganiseerd. Een samenwerking tussen ROC TOP, ROC van Amsterdam, stadsdeel Noord en VEBAN. Een Awarduitreiking voor de beste mbo-stagiair, stagebedrijf en stagedocent van Amsterdam-Noord.

Wegens corona kunnen de MBO Stage Awards als evenement dit keer niet doorgaan. Juist in deze tijd, waarin bedrijven het moeilijk hebben, waar studenten moeite hebben met het vinden van een stage en docenten iedere dag opnieuw worden uitgedaagd om op nieuwe manieren les te blijven geven, verdienen deze kanjers het om in het zonnetje te worden gezet!

We zullen dat dit jaar doen via multimediale uitingen die door MBO studenten Media en Vormgeving worden bedacht en uitgevoerd. De studenten gaan hier zelf mee aan de slag en zullen de ondernemers en leden van VEBAN hier ook voor benaderen. Kijk er dus niet vreemd van op, als u binnenkort wordt gebeld door een van de studenten. Wij hopen uiteraard dat u enthousiast bent om hieraan mee te werken!

Wilt u meer weten, heeft u een bijzonder stageverhaal, een hele goede stagiair(e) of idee├źn voor deze speciale 2021 editie? Laat het ons weten! Stuur een e-mail aan info@veban.nl.