Noordse Zaken editie 2 beschikbaar voor download

15 december

De tweede editie van Noordse Zaken is uitgekomen. Dit keer met als centraal thema de ontwikkeling van de Buiksloterham. Lees alles over hoe de woningbouwplannen van de gemeente in dit gebied een sterfhuisconstructie zijn voor bedrijven. Daarnaast komt onze visie op toerisme in post-corona tijd aan bod, aangevuld met een column van Bas Kok over de hotelstop.

Over Noordse Zaken
Van de zomer presenteerden wij u de eerste editie van Noordse Zaken: de krant van bedrijvig Amsterdam-Noord. Met Noordse Zaken hebben we een nieuw kanaal om de stem van de ondernemer te laten horen en idee- en beleidsvorming over de economie in Noord te voeden.

Noordse Zaken zal van tijd tot tijd uitkomen, zowel digitaal als in print. Als lid of relatie ontvangt u als eerste de nieuwe Noordse Zaken per e-mail. U kunt deze downloaden en eventueel zelf printen. Verder verspreiden wij de uitgaven binnen Amsterdam-Noord op openbare plekken. Heeft u nog een tip, of wilt u op uw eigen locatie ook de Noordse Zaken neerleggen voor uw gasten? Neem dan contact met ons op!