Nieuw lid bij Veban: De Werkplek Amsterdam-Noord

15 juni

De Werkplek: betaalbare werkplekken voor iedereen in iedere buurt!

De ondernemers van De Werkplek Amsterdam-Noord stellen zich aan ons voor. Zij willen voordelige en ergonomische werkplekken aanbieden binnen 15 minuten fietsen of lopen van je woning.  

De Werkplek biedt no-nonsense en betaalbare werkplekken om de lokale gemeenschap in elke buurt te stimuleren, waardoor de CO2-uitstoot en files afnemen en de ruimte efficiënter wordt gebruikt. Momenteel vind je ons in Amsterdam-Noord. Onze missie is om uit te breiden naar elk stadsdeel in Amsterdam. Volgens het principe van de 15-minuten stad willen wij voordelige en ergonomische werkplekken aanbieden binnen 15 minuten fietsen of lopen van je woning. 

Wij zijn Marion Evenhuis en Marc Redmeijer, de ondernemers achter de Werkplek. Wat kan je van ons en de Werkplek verwachten? We zijn betaalbaar, in de buurt, hebben ergonomische werkplekken en voldoende overlegruimte. Ook zijn er belcellen om te (video)bellen. We hebben naast gedeelde werkplekken een gezellige loungeloods én een keuken met koffie/thee, heerlijke drankjes en snacks; we werken zoveel mogelijk samen met lokale en duurzame ondernemers. Je kunt voor een lidmaatschap – vanaf € 79 per maand –  altijd bij ons terecht. Je kiest zelf de dagen en tijden waarop jij wilt werken.

Om jouw lokale netwerk te vergroten en de buurt te verbinden organiseren wij bijvoorbeeld ook filmavonden, exposities en netwerkborrels. Ook hosten wij graag netwerkborrels en andere (kleinschalige) events die door ondernemers uit Noord worden georganiseerd.

Als nieuw VEBAN-lid willen wij graag ons steentje bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Amsterdam-Noord. Ondernemers en thuiswerkers delen bij ons niet alleen ruimte, maar ook hun netwerk. Zo steunen wij de VEBAN in haar missie om ondernemers te verbinden en meer bij de buurt te betrekken.

De Werkplek is samen met 29 andere impact ondernemers geselecteerd voor het Boost-Je-Buurt impact programma van de Gemeente Amsterdam & Impact Hub. Om onze impact – en de kans op een ontwikkelprijs (!) – te vergroten kun je tot 29 juni hier je stem uitbrengen op de Werkplek.

Alvast bedankt voor jullie stem en tot ziens bij de Werkplek!

Met hartelijke groet, Marion Evenhuis & Marc Redmeijer