Buurten op ’t Bureau nieuwe leden editie

10 maart

Wij nodigen u graag uit om digitaal te komen Buurten op ’t Bureau. Een nieuw idee om in coronatijd met elkaar in contact te blijven. De eerste sessie op woensdag 10 maart zal in het teken staan van nieuwe leden; enthousiaste ondernemers die zich het afgelopen jaar bij VEBAN hebben aangesloten.

We willen hen graag beter leren kennen en in contact brengen met anderen. Dus bent u nieuw lid van VEBAN, of al langer bij ons aangesloten maar wilt u deze nieuwe leden graag ontmoeten? Dan heten wij u van harte welkom om digitaal te komen ‘Buurten op ’t Bureau’!

Informatie
Datum: woensdag 10 maart 2021
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Online via Zoom

Over Buurten
Buurten op ’t Bureau heeft een informele insteek. De gedachte is om, net als tijdens de netwerkborrels die we gewend waren, met elkaar in contact te blijven en nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens iedere sessie zal ook een bestuurslid van VEBAN aansluiten. Dit keer is dat Ingrid van der Oord.

Regelmatig even Buurten
Om de sessie overzichtelijk te houden, hanteren wij een maximaal aantal plekken. Deze worden verdeeld over de nieuwe en bestaande leden die zich aanmelden. Om van deelname verzekerd te zijn, is het dus handig om zo snel mogelijk aan te melden. Wij zijn voornemens om gedurende maart en april op frequente basis een Buurten op ’t Bureau te organiseren. Zo is er uiteindelijk voor iedereen voldoende gelegenheid om deel te nemen.

Heel graag tot 10 maart!