Buurten op ’t Bureau – toeristisch ondernemers en aanverwante

31 maart

Wij nodigen u graag uit om digitaal te komen Buurten op ’t Bureau. De sessie op woensdag 31 maart zal in het teken staan van toerisme post corona. Bent u ondernemer in toerisme of een aanverwante sector? Of heeft u ideeën voor, of een visie op toerisme? Meld je dan aan voor deze sessie!

Ondernemers in toerisme en aanverwante sectoren bevinden zich momenteel in een uitdagende tijd. Het vaccineren brengt licht aan het einde van de tunnel. We blikken graag samen met jullie vooruit op wat de komende tijd gaat bieden en hoe toerisme in Amsterdam (Noord) er in de toekomst uit zal zien.

De sessie is bedoeld om met elkaar in contact te komen. Wie weet leidt deze online samenkomst tot nieuwe initiatieven of samenwerking. Heeft u van tevoren al vragen of input, stuur ons dan een e-mail.

Informatie
Datum: woensdag 31 maart 2021
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Online via Zoom

Over Buurten
Buurten op ’t Bureau heeft een informele insteek en zal op frequente basis worden georganiseerd. De gedachte is om, net als tijdens de netwerkborrels die we gewend waren, met elkaar in contact te blijven en nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens iedere sessie zal ook een bestuurslid van VEBAN aansluiten. Dit keer is dat Adri Doorneveld.

Heel graag tot 31 maart!