Inspiratielunch Open Bedrijvendag & Banenfestival op 28/2

28 februari

UITNODIGING INSPIRATIELUNCH OPEN BEDRIJVENDAG 28 februari 12:00 uur
Ben je nog aan het nadenken of je wil deelnemen aan de Open Bedrijvendag op 19 april a.s.? Wil je meer informatie, andere deelnemers ontmoeten of inspiratie opdoen voor jouw programma in het bedrijf?

Kom dan op woensdag 28 februari om 12.00 uur naar de Inspiratielunch Open Bedrijvendag voor deelnemende bedrijven, die kosteloos wordt aangeboden door VEBAN!

Tijdens deze inspiratiesessie informeren we over de Open Bedrijvendag & Banenfestival, delen we ervaringen en krijg je een communicatie-toolkit voor sociale media, waarmee je je optimaal kunt profileren en jouw doelgroep gericht kunt uitnodigen.

Datum: woensdag 28 februari 2024
Tijd: 12.00-13.30 uur, inclusief broodjeslunch
Locatie: ZZP-hub De Werkplek, Slijperweg 12a, Amsterdam-Noord
Aanmelden: uiterlijk 25 februari via deze aanmeldlink.

Zien we je op woensdag 28 februari bij De Werkplek? Tot dan!

 

Open Bedrijvendag Amsterdam Noord – vrijdag 19 april 2024

  • Wil je optimaal gebruik maken van de Open Bedrijvendag voor de zichtbaarheid van je bedrijf in Amsterdam Noord?
  • Wil je geïnteresseerden, lokale bewoners, leerlingen/studenten en/of werkzoekenden uit Groot Amsterdam eens uitnodigen in je bedrijf om kennis te maken?
  • Heb je openstaande vacatures voor werk of stages in jouw bedrijf?

Dit jaar organiseert VEBAN i.s.m. de Gemeente Amsterdam en Winclove Probiotics na twee succesvolle edities, de volgende Open Bedrijvendag Amstedam Noord op 19 april 2024. Doe mee en zet de deuren van je bedrijf ook (weer) wagenwijd open en verwelkom bewoners, geïnteresseerden, leerlingen/studenten en werkzoekenden met een leuk programma.

Daarnaast kun je als bedrijf ook met een statafel en banner deelnemen aan het Banen- en stagefestival in Pathé op het Buikslotermeerplein, dat ook onderdeel is van de Open Bedrijvendag. Voorwaarde is dat je bedrijf openstaande vacatures voor werk of stages heeft. Het Banen- en stagefestival wordt georganiseerd door het WerkgeversServicePunt Groot Amsterdam in samenwerking met het ROC van Amsterdam

Het programma van Open Bedrijvendag Amsterdam Noord 2024 op vrijdag 19 april ziet er als volgt uit:

09.00u
Officiële opening Open Bedrijvendag bij ETCA/Shell door stadsdeelbestuurder Yassmine el Ksaihi met aansluitend een rondleiding voor genodigden
10.00-16.00u
Open Bedrijvendag Amsterdam Noord – Bedrijven openen hun deuren
14.00-17.00u
Banen- en Stagemarkt in theater Pathé op het Buikslotermeerplein met 25-50 (stage)bedrijven met openstaande vacatures voor werk en stage en inspirerende workshops
14.30u
Officiële opening Banenmarkt door stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk
17.00-19.00u
Afsluitende netwerkborrel voor deelnemende bedrijven aan de Open Bedrijvendag & Banenfestival in Pathé