VEBAN Netwerkborrel i.s.m. Kijk op Groot Amsterdam bij IJver op 29/02

29 februari

U I T N O D I G I N G  N E T W E R K E V E N T

Op donderdag 29 februari organiseren VEBAN & magazine Kijk op Groot Amsterdam bij restaurant IJVER een gezamenlijke netwerkborrel met lancering van het nieuwe magazine.
Onze leden, relaties  & introducés zijn van harte uitgenodigd bij VEBAN-lid IJVER, die sponsor is van deze netwerkborrel!

VEBAN NETWERKBORREL I.S.M. KIJK OP GROOT AMSTERDAM
Datum: Donderdag 29 februari 2024
Tijden: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Restaurant IJVER, Scheepsbouwkade 72, Amsterdam Noord. 
Aanmelden: Graag via de volgende link: Ja, ik ben erbij!

Gastsprekers

 • Piet Wiersma – Media-adviseur Kijk op Groot-Amsterdam
  De gloednieuwe editie van ondernemersmagazine Kijk op Groot-Amsterdam wordt gelanceerd. Boeiende ondernemersverhalen, openhartige ontboezemingen en leerzame columns vormen de kern van dit nummer. Bemachtig tijdens dit event als eerste hét blad voor ondernemers uit onze regio.
 • Simone Spakman – Event manager VEBAN
  Naast event manager van VEBAN, is Simone projectleider van de derde editie van de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord (OBD). Deze editie staat op vrijdag 19 april 2024 gepland en wordt gekoppeld aan hét Banen- en Stagefestival in Noord. De organisatie van het banenfestival is in handen van het WerkgeversServicepunt Amsterdam (WSP)/Gemeente Amsterdam i.s.m. het ROC van Amsterdam. Simone vertelt waarom het voor jou – als ondernemer/werkgever in Noord – belangrijk is om mee te doen aan dit geweldige initiatief in Noord.
 • Fauzia Mahomed Radja – Eigenaar FM Consultancy
  Met een bedrijfskundige achtergrond en ruim 20 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening inspireert Fauzia de aanwezigen met haar specialismen Business Strategie en Learning & Development.
 • IJver Amsterdam – Gastlocatie
  Midden op de Iconische NDSM-werf ligt IJver Amsterdam, de locatie van dit netwerkevevent. Omgeven door kunst, cultuur en geschiedenis biedt IJver haar gasten een plek om tot rust te komen, óf om juist even volledig uit te pakken. Een warm industrieel café-restaurant waar je van ‘s ochtends tot ’s avonds kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en borrel.

Verder kun je genieten van lekkere hapjes & drankjes en is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en bij te praten.

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog geen lid zijn van VEBAN is dit ook een leuke manier om kennis te maken met ons en onze leden. Dus introducés zijn van harte welkom!
Meld jezelf of jouw introducé dan aan via bovengenoemde aanmeldlink.

We heten iedereen graag van harte welkom!

Namens Piet Wiersma- Kijk op Noord-Holland
Simone Spakman- VEBAN
Tim Jongens – IJver