VEBAN Nieuwjaarsborrel bij Market 27, de lekkerste foodhal van Noord

18 januari

S A V E   T H E  D A T E
U I T N O D I G I N G

Op donderdag 18 januari 2024 zijn onze leden & introducés uitgenodigd door nieuw VEBAN-lid MARKET 27, de lekkerste foodhal van Amsterdam Noord!

Datum: Donderdag 18 januari 2024
Tijden: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Market 27, Termini 27, 1025 XM Amsterdam
Aanmelden: Uiterlijk 15 januari 2024 via deze aanmeldlink.

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog geen lid zijn van VEBAN is dit ook een leuke manier om kennis te maken met ons en onze leden. Dus introducés zijn van harte welkom!
Meld jezelf of jouw introducé dan aan via bovengenoemde aanmeldlink.

Deze Nieuwjaarsborrel wordt gesponsord door Market 27.

MARKET 27 is de lekkerste foodhal in Amsterdam Noord. Ze hebben zeven ‘food stands’ (keukens), twee bars, zitplaatsen voor ruim 100 personen en een terras. Er is keuze uit verschillende keukens en concepten: van versgebrande koffie tot luxe broodjes en patisserie, van pittig Thais tot healthy poke bowls, en van vegan burgers tot verse frites. Met een lokaal speciaal biertje of een (alcoholvrije) cocktail. Voor ieder wat wils!

De twee verdiepingen bieden sfeer en comfort, een oase van rust in de hectiek van het metrostation Noord. De eerste verdieping – op het niveau van de stationshal en het busplatform – richt zich op een snelle hap en take-away, maar heeft ook een bar met flexwerk-plekken. De begane grond is open voor iedereen die wil lunchen, gezellig wil borrelen met collega’s of uitgebreid zakelijk of privé wil dineren. Kijk voor meer informatie op www.market27.nl.

Onze gastheer/eigenaar Calvin Choi (op de eerste foto rechts in beeld) en de ondernemers van Market27 heten ons van harte welkom met een hapje & drankje!