Let op: VEBAN Netwerkborrel in Festivalhart Over het IJ Festival 20/7

20 juli

A A N G E P A S T E  U I T N O D I G I N G  I V M  G E W I J Z I G D E  L O C A T I E!

We zijn voor de VEBAN-netwerkborrel door VEBAN-leden Over het IJ Festival en Noorderlicht uitgenodigd in het festivalhart van Over het IJ Festival en daarmee vindt de borrel dit keer niet plaats in het NDSM Café.

De borrel vindt plaats tijdens Over het IJ Festival (14 t/m 22 juli) op het NDSM terrein en op deze manier kun je alvast de heerlijke festivalsfeer proeven. Krijn van Santen, eigenaar van Noorderlicht, sponsort de eerste 2 drankjes en de hapjes tijdens de borrel en laat zijn vernieuwbouwlocatie ‘Paulaner Biergarten Amsterdam’ ervaren in het Festivalhart van het Over het IJ Festival.

Datum: Donderdag 20 juli
Tijden: 17.00 – 19.00 uur
Locatie:Noorderlicht, NDSM-plein 102, Amsterdam Noord
(Festivalhart Over het IJ Festival, geen entrée)
Aanmelden: Meld je uiterlijk 18 juli aan via deze link.

PROGRAMMA

17.00u – Aanvang borrel, welkom met korte pitches (maximaal 15 min.) van:
– Over het IJ Festival 

Mechteline van Es gaat vertellen over het festival, dat in 1993 begon en nu een belangrijk zomerfestival is in Amsterdam.

 Techcampus Amsterdam 
Heidi van Cuijk van Techcampus Amsterdam gaat ons informeren, enthousiasmeren en vragen beantwoorden over hun eerste PET event op 8 en 9 november in bioscoop Pathé in Amsterdam Noord. Techcampus zoekt voor dit event ondernemers die het leuk vinden om tijdens het PET event een workshop te geven om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Kijk voor meer informatie alvast op het nieuwsbericht over het ‘Promotie Event Techniek’ (PET event).

19.00u – Einde borrel, mogelijkheid om op eigen gelegenheid het Over het IJ festival te bezoeken. 

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog geen lid zijn van VEBAN is onze maandelijkse netwerkborrel ook een leuke manier om kennis te maken met ons en onze leden. Dus introducés (max. 2 personen per bedrijf) zijn van harte welkom! Meld je dan ook aan via bovenstaande link.