Virtuele algemene ledenvergadering

23 april

Donderdag 23 april 2020, om 16.00 uur, staat de algemene ledenvergadering van VEBAN op het programma. In verband met de coronamaatregelen, kan deze niet fysiek plaatsvinden. VEBAN heeft ervoor gekozen om de vergadering virtueel te organiseren door middel van een livestream, professioneel verzorgd door ons lid BeamSystems.

Hoe kunnen leden participeren?
Deelnemen aan de algemene ledenvergadering is zeer eenvoudig. De vergadering wordt namelijk live uitgezonden op internet en u kunt, waar u ook bent, meekijken via een website. De link zullen wij van tevoren onder de aangemelde deelnemers verspreiden. Door op de link te klikken, komt u automatisch op de website-pagina en kunt u meekijken.

Interactie via WhatsApp
De aanwezige leden wordt gevraagd zich te identificeren via een WhatsApp bericht. Daarnaast kunt u via WhatsApp gedurende de vergadering uw vragen en opmerkingen inbrengen. Het WhatsApp nummer van VEBAN is: +31 20 722 0877. Het makkelijkste is om dit nummer van tevoren als Contact aan uw mobiele telefoon toe te voegen. U mag ons nu ook alvast een test-bericht sturen.

Privacy
Bij deelname dient u rekening te houden met het reguliere karakter van onze ledenvergaderingen. Zo zullen wij binnen de vergadering bekend maken wie er deelnemen (naam en bedrijfsnaam) en wie welke vraag of opmerking inbrengt.

Wij hebben ervoor gekozen om geen video conferencing tool in te zetten voor onze leden. Daarom kunnen wij u tijdens de vergadering niet zien, of live aan het woord laten. De communicatie via WhatsApp is end-to-end encrypted.

Programma
De agenda en stukken voor deze vergadering kunt u inzien en downloaden via:
www.veban.nl/alv

Aanmelden
Indien u zich nog niet heeft aangemeld, kan dat via de link in de e-mailuitnodiging. Of stuur een mail aan info@veban.nl.
Let op: aanmelden van tevoren is belangrijk, zodat wij u tijdig de link van de livestream kunnen toesturen!

Heel graag tot 23 april!

Met dank aan VEBAN-lid BeamSystems