Online Voorjaarsvergadering

19 april

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor onze online voorjaarsvergadering. Wij zullen dit keer livestreamen vanuit de Kromhoutstudio’s in Noord. Uw deelname en betrokkenheid wordt door ons zeer op prijs gesteld!

Informatie
Datum: maandag 19 april 2021
Tijd: 16.00 tot 17.00 uur
Livestream via Vimeo

U kunt zich aanmelden via de link in de e-mailuitnodiging, of door te mailen naar info@veban.nl. Voorafgaand ontvangt u van ons een link naar de stream, dit keer via Vimeo. Waar we in het verleden ons WhatsApp nummer gebruikten, kunt u nu reageren via de chat onder de video. Zo wordt reageren nog makkelijker en de vergadering interactiever.

Stuur uw vraag aan een bestuurslid alvast in!
De bestuursleden zullen aanwezig zijn in de studio. Ze praten u graag bij over hun domeinen en ontvangen ook graag vragen van tevoren. Heeft u een vraag aan een specifiek bestuurslid, bijvoorbeeld over toerisme (Adri), arbeidsmarkt/NetwerkenWerkt! (Ingrid) of veiligheid (Peter), mail ons dan op info@veban.nl.

Video’s
Wij bieden aan leden ook de mogelijkheid om een vlog in te sturen over iets dat u met de andere leden wil delen. Deze video’s worden uitgezonden tussen vergaderpunten door. De video mag max. 1 minuut duren, moet in landscape zijn opgenomen en een persoonlijke boodschap zijn (dus geen algemene bedrijfs- of reclamevideo’s). Stuur de video in via WeTransfer.