De laatste Noordse Zaken is uit

12 juli

De derde editie van de Noordse Zaken is uit. Dit keer met de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord als centraal thema. We willen zoveel mogelijk ondernemers enthousiasmeren om hun deuren te openen op 24 september en er samen een succes van te maken!

Het tweede thema is de Noordas. Dit naar aanleiding van de recent door de gemeente gepubliceerde omgevingsvisie ‘Amsterdam 2050’. Het college laat daarbij de mogelijkheden van de Noord/Zuidlijn de komende 30 jaar compleet links liggen. Dat is onbegrijpelijk. De metrolijn rijdt inmiddels meer dan tweeënhalf jaar, heeft 3,1 miljard euro gekost en was bedoeld om de ontwikkelmogelijkheden van Noord beter te benutten. VEBAN deelde al een aantal suggesties in een zienswijze en ook deze editie van Noordse Zaken draagt onze visie helder uit.

Verspreiding
Dit keer heeft VEBAN ervoor gekozen om de Noordse Zaken zowel digitaal als in print te verspreiden. Onze leden ontvangen het issue aankomende week per post. Bent u lid, maar heeft u tegen het einde van deze week nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, mogelijk hebben wij niet uw juiste postadres.

Naast leden, wordt Noordse Zaken 3 ook per post aan een groot aantal potentiële leden toegestuurd. Zo zetten we VEBAN op de kaart en brengen we de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord onder de aandacht. Ook niet leden kunnen hier (tegen vergoeding) aan meedoen. Nodig dus vooral uw contacten en buren uit! Kijk voor meer informatie op www.veban.nl/openbedrijvendag.