Groeien met je bedrijf – Scale up digital

12 juli

Groei is niet gemakkelijk te realiseren. Al helemaal niet in je eentje, want je bent bezig met je dagelijkse bedrijfsvoering. Gelukkig is er voor een vloeiend verloop van je scaling-up fase support beschikbaar. Zo is er Ready to Scale; een groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers.

Over Ready to Scale
Ready to Scale is een uniek groeiprogramma dat is ontwikkeld door KplusV, The Startup Network en ervaren ondernemers. Het programma wordt nu voor het 9de jaar uitgevoerd en is deels gesubsidieerd door de Gemeente Amsterdam en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Zie ook www.readytoscale.nl. Er is een Groepsprogramma beschikbaar en er is een Maatwerk regeling.

Over het Ready to Scale groepsprogramma
Tijdens het Ready to Scale programma krijg je in drie maanden tijd de kennis en tools aangereikt die jou helpen om je leiderschap, strategie, team en executie op orde te krijgen. Bij Ready to Scale werken we volgens de Rockefeller Habits methode onder leiding van ondernemer en internationaal scale up coach Pieter van Osch.
Je neemt deel aan vijf masterclasses in groepsverband (10-15 deelnemers) en krijgt individuele begeleiding van mentoren. Daarnaast bouw je aan een ondernemers netwerk en kunnen we je koppelen aan getalenteerde studenten. De masterclasses gaan van start op woensdag 8 september 2021 en vinden plaats op het Science Park te Amsterdam.

Voorbeelden van de onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe zorg ik voor meer focus en structuur binnen de organisatie?
  • Hoe vergroot ik mijn cashflow en laat ik mijn omzet groeien?
  • Hoe ga ik om met onzekere situaties en verbeter ik mijn strategie?
  • Hoe ben en blijf ik de ideale werkgever en hoe stel ik het juiste team samen?

Het groepsprogramma in het kort:
Wanneer: september 2021
Tijdsinvestering: 5 sessies
Deelname criteria: Omzet minimaal 250K (of 250K financiering) of 5 FTE
Gevestigd in: regio Groot Amsterdam
Kosten: € 5.500 € 2.750,- (voor 2 deelnemers per bedrijf) – * mogelijk fiscaal aftrekbaar ivm studiekosten
Aanmelden: vóór 14 augustus 2021

Daarnaast is er een Ready to Scale Maatwerk programma:
Ready to Scale helpt ondernemers (MKB en scale-ups met 10 FTE en 250k omzet) die willen groeien door hen in contact te brengen met een netwerk van geselecteerde en ervaren zakelijke dienstverleners die hen verder kunnen helpen met hun groeiambities. Via Ready to Scale zijn deze experts in te huren tegen een korting* van 40% (met een maximum van 10k). Ondernemers met vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld financiering, strategie, marketing, IP, accounting, internationalisering en juridische vraagstukken kunnen bij dit programma terecht.

Mocht je vragen hebben of je verder willen oriënteren op hoe Ready to Scale van waarde zou kunnen zijn, neem dan contact op met programma manager Ellen Spithoven ellen@ace-incubator.nl / 0645688209.