Even voorstellen: BureauTekst nu lid van VEBAN

07 november

Natúúrlijk zit BureauTekst in Amsterdam-Noord. Als tekstschrijvers zeggen we graag waar het op staat en in Tuindorp-Oostzaan kan dat prima. Mensen houden hier nog van duidelijke taal. Wij brengen deze liefde tot uiting in heldere teksten. We schrijven voor verschillende bedrijven, van lokale mkb’ers tot (internationale) multinationals zoals Schiphol, Brand New Day, Hudson’s Bay en KPMG. Zij vragen ons om teksten te schrijven die duidelijk zijn. Liefst met een twist, vaak met humor.

Een hogere ranking in Google met vindbare SEO-teksten, betere medewerkers met unieke vacatureteksten of meer omzet met sterke content… het liefst schrijven we teksten waarmee bedrijven winst maken. Dat doen we met vier tekstschrijvers en een stagiair vanuit ons kantoor op de Perseusstraat 12. Dichtbij de ring, pal naast de NDSM en met de goddelijke pannenkoeken van Stroop op reukafstand. We zijn een hecht team met ieder een eigen specialisme.

Kom anders eens langs? We hebben bureaus genoeg, een lunchruimte met een betonnen tafel waar minstens tien mensen kunnen aanschuiven en teveel kerstversiering (ook dat hoort in Noord) in de winter. Een stuk gezelliger dan dit stukkie.

Groetjes van BureauTekst en hopelijk tot snel!

Marlene Rooseman, Tamara Doves, Janneke Kokkeel, Guido van den Anker en Diana Koning

Klik hier om de website van BureauTekst te bezoeken.