Nieuw VEBAN bestuurslid stelt zich voor: Marion Leemhuis

08 januari

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 30 november 2023 zijn 2 nieuwe bestuursleden geïntroduceerd, waaronder Marion Leemhuis – Penningmeester.

Marion Leemhuis is samen met haar echtgenoot Erik directeur/eigenaar van twee Noordse bedrijven die relaties zichtbaar maken. IMAGO Print, Sign & Display is een bedrijf dat zorgt voor printproducties, belettering van auto’s en aankleding van bedrijfspanden. Haar andere bedrijf heet Plaat Reklame en Standbouw, waar het team vooral zorgt voor beursstands, interieurbouw en aankleding van evenementen. De bedrijven bestaan al 35 en 60 jaar en zijn beide gevestigd in Noord.

Zelf onderneemt ze reeds 24 jaar en vanuit het zelf opgezette Sign Center aan de Programmeurstraat 10 wordt samengewerkt met meerdere Noordse bedrijven. Verder zijn de ondernemers van Imago en Plaat betrokken ondernemers die veel te maken hebben met andere ondernemingen, instanties en het stadsdeel in Amsterdam-Noord. Marion is financieel verantwoordelijk bij Imago en Plaat en is nu met veel plezier bij de Veban ingestapt als penningmeester.