Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: JINC

01 maart

Nieuw VEBAN-lid JINC, Lotje Bruin stelt zich graag aan jullie voor.

Over JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.
Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

Met wie werken wij samen? 

JINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven, ook uit Amsterdam Noord! Hun steun en expertise zijn onmisbaar en daarover ga ik graag met jullie in gesprek! De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden werknemers een inspirerende ervaring.

Daarom zeggen we graag: iedereen groeit met JINC. Tot gauw!

Hartelijke groet,
Lotje Bruin / JINC