Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: Amnis Treasury

13 september

Amnis Treasury is een Zwitsers financieel technologiebedrijf dat opgericht is in 2014 en momenteel vestigingen in Zurich, Wenen, Milaan, Praag en Amsterdam heeft. De founders zijn alledrie financiële experts met veel ervaring in leidinggevende functies bij zowel banken als bedrijven, die te maken hebben met valutarisico of buitenlandse betalingen. Er is geïnvesteerd in expertise zowel vanuit de financiële wereld als de IT-wereld. Dat resulteert in een uiterst geavanceerd en toch eenvoudig te bedienen platform.

Amnis Treasury Services AG biedt bedrijven die internationaal opereren een slim alternatief voor hun valutatransacties en internationale betalingen via een gebruiksvriendelijk en transparant platform. Vanuit Amsterdam zijn zij verantwoordelijk voor de cliënten in de Benelux. Ze merken dat veel klanten niet meer serieus genomen worden door de banken en andere providers. En daar maken zij graag het verschil!

Met amnis kan je met één enkele tool:
– transparant kosten besparen (soms zelfs 70%),
– internationaal vanaf multi-IBAN rekeningen geld kan overmaken,
– valuta’s wisselen,
– en betalingen innen.
Daarnaast biedt amnis een multi-currency debitcard voor alle zakelijke uitgaven in het buitenland. Transparante kosten en volledige controle over het gebruik van de kaart door teamleden.

Team Amsterdam stelt zich graag aan jullie voor (van rechts naar links):


Lars de Zeeuw, Country manager Benelux

Mirjam Zunnebeld; Senior Business Development manager 
Mirjam is 52 jaar, woont in Haarlem en heeft een studerende zoon van 23 jaar. Tijdens haar carrière was ze grotendeels werkzaam in het financiële vak als valutamakelaar, interbancair.
Omdat Lars en Mirjam elkaar al vele jaren vanuit de financiële wereld kennen, heeft hij haar gevraagd om bij amnis te komen werken. In mei 2023 is zij met veel plezier gestart bij dit Fintech bedrijf. Ze staat volledig achter het product en gelooft dat veel ondernemers baat kunnen hebben bij het platform.

Annick Melgers, Business Development manager 
Annick is 24 jaar en woont in Amsterdam. Haar carrière tot nu toe bestond vooral uit tennissen op wereld niveau, haar werk als adem-coach en een deeltijdstudie HBO communicatie.
Toen Annick op zoek was naar een nieuwe uitdaging heeft Lars haar gevraagd om samen amnis Benelux op te zetten. Ze heeft veel productkennis en vind het leuk om contacten te leggen.

Wij ontmoeten jullie graag binnenkort bij  VEBAN of neem voor meer informatie eens contact op!
Amnis Treasury Amsterdam
Mirjam Zunnebeld – M. 06-54332858; Mirjam.zunnebeld@amnistreasury.com
Annick Melgers – Annick.melgers@amnistreasury.com
www.amnistreasury.com