Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: hallo,

14 december

Ons nieuwe VEBAN-lid hallo, stelt zich graag aan jou voor als dé landelijke ICT-specialist voor het MKB.

Wij zijn hallo, het begin van ieder goed gesprek. Waar dat gesprek over gaat? ICT beter toegankelijk maken voor jou. We beseffen namelijk als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. hallo, verrast hierin met gebruiksgemak, een topservice én met de mogelijkheid om eenvoudig diensten te kunnen inrichten of aanpassen zonder enige ICT-kennis.

Welke ICT-oplossing je ook nodig hebt, we nemen je mee en laten je zien wat ICT voor jou kan betekenen. We helpen je bij iedere stap door ICT efficiënt voor jou te laten werken. Met snelle en stabiele internetverbindingen. Het helpen om de productiviteit van je medewerkers te verhogen en het beveiligen van je data met cybersecurity.

Maar ook bij iedere digitale transformatie naar een nieuwe ICT-omgeving. We helpen je op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met volle aandacht voor details en met de focus op hoe we met ICT groei en winst kunnen behalen voor jouw bedrijf. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken.

Wij maken gebruik van de technologie van nu, handig en betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en zonder de kleine letters. Ingericht op maat, en zonder de noodzaak tot investeren. Als totaalaanbieder voor IT én telecom geeft hallo, de klant daarbij een vast aanspreekpunt en alles op één factuur.

hallo, is het afgelopen decennium uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende aanbieders van ICT-oplossingen voor het MKB in Nederland. Onze klanten zijn onder andere MKB-bedrijven, maar ook overheden, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties. hallo, bedient inmiddels ruim 10.000 klanten door het hele land met ICT-oplossingen. Dit doen we vanuit onze locaties in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Nieuwkuijk, Leeuwarden, Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Interesse in wat hallo, voor jouw bedrijf kan betekenen?
Bezoek dan www.hallo.eu of bel 020-7189190 (keuze 2) en maak een afspraak voor een vrijblijvend goed gesprek. Begin het gesprek met hallo,