Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: MARKET 27 – the urban food station

04 december

Dit jaar is MARKET 27 feestelijk geopend in metrostation Noord met een foodhal concept. Het is de tweede locatie van oprichter/eigenaar Calvin Choi. De andere locatie MARKET 33 is gevestigd op de Zuidas.

Met verschillende ondernemers, chefs en foodies bemensen zij in Noord 8 (inter)nationale keukens ofwel ‘food stands’ en 2 bars. De foodhal, met in totaal 700 m2 vloeroppervlakte, heeft op twee verdiepingen meer dan 100 zitplekken en een buitenterras.

De kracht van de foodhal is variëteit: van vers gebrande koffie, luxe broodjes tot patisserie, van pittige Thaise ‘healthy poke bowls’ tot Japanse sushi en van vegan burgers tot verse frites.
Bij MARKET 27 is het altijd genieten met heerlijke koffie/thee, een lokaal speciaal biertje of een (alcoholvrije) cocktail van de bar. Er is voor ieder wat wils!

Beide verdiepingen bieden een gezellige, ongedwongen sfeer en comfort. Een oase van rust in de hectiek van metrostation Noord. De eerste verdieping, gelegen op het niveau van de stationshal en het busplatform, richt zich op een snelle hap en take-away. Daarnaast biedt het flexwerkers ook een prettige werkplek aan de bar met voldoende stopcontacten.

De begane grond is open voor iedereen die rustig wil lunchen, gezellig wil borrelen of uitgebreid wil dineren met collega’s of vrienden. Alle (metro)reizigers, buurtbewoners, werkenden, scholieren, studenten, toeristen en passanten zijn van harte welkom!

Team MARKET 27 bestaat uit:
– La Madeleine – French bakery
– Broodje Amsterdam – Luxe broodjes & burgers
– Siam Corner – Thaise keuken
– Frites du Nord – Verse frites & snacks
– Vegan Bamboo Bar – Vegan burgers & foodbar
– Little Soy – Japanse snacks & sushi
– Bo & Cha Bubble Tea
– Coffee Bar by Segafredo

VEBAN NIEUWJAARSBORREL
Op donderdag 18 januari 2024 zijn leden en introducés uitgenodigd voor de VEBAN Nieuwjaarsborrel door Calvin Choi en team MARKET 27. Kom van 17.00-19.00 uur gezellig kennismaken en genieten van de heerlijke hapjes & drankjes, aangeboden door MARKET 27. Klik hier om je voor de Nieuwjaarsborrel aan te melden.

MARKET 27 – the urban food station
Termini 27, 1025 XM Amsterdam
www.market27.nl
Door de week geopend van 08.00 tot 22.00 uur
In het weekend van 09.00 tot 22.00 uur

Meer informatie & reserveringen:
Calvin Choi, eigenaar
M. 06-27276028
calvin@market27.nl