Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: Robert Bronwasser design

09 september

ENJOY EVERYDAY DESIGN

Leuk om kennis te maken: mijn naam is Robert Bronwasser. Ik ontwerp voor talloze merken in evenzoveel markten sinds ik in 1992 cum laude afstudeerde als industrieel ontwerper aan de TU Delft. Ik ontwerp fietsen, meubels, servies, badkuipen, accessoires, horeca-apparatuur en nog veel meer voor – onder andere – Cascando, Heineken, Lipton en QWIC.

Mijn ontwerpen zijn meermaals onderscheiden met toonaangevende design awards. Zo was ik ambassadeur van de Dutch Design Week en ben ik Founding Partner van de Amsterdamse designroute GLUE. Dit is een route door Amsterdam, waarbij ontwerpers, architecten en galeries zich presenteren op talrijke locaties.

In mijn ontwerpen combineer ik gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en een herkenbare vormgeving. Het resultaat is toegankelijke en bruikbare producten met een duidelijke signatuur: nuttige producten met een persoonlijke twist, producten waar je blij van wordt.

Ik werk vanuit mijn studio in Amsterdam-Noord, die geheel is ingericht met mijn eigen ontwerpen en schilderijen. Tijdens deze editie van GLUE, de 4-daagse designroute door Amsterdam, is ook mijn studio open voor publiek op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september. In een kleurrijke presentatie toon mijn meest recente ontwerpen en schilderijen en en laat ik zien hoe ik ontwerp.

VRIJDAG 15 SEPTEMBER
10.00 – 18.00 | OPEN STUDIO
15.00  | TALK – DESIGN VOOR BEDRIJVEN
Met een inspireerde workshop ik zien hoe design werkt voor bedrijven en merken. Met aansluitend een borrel en tijd voor vragen.

ZATERDAG 16 SEPTEMBER
10.00 – 18.00 | OPEN STUDIO
15.00  | TALK – DESIGN VOOR MENSEN
Met een leuke en interactieve workshop vertel ik hoe ik producten ontwerp die dagelijks met plezier worden gebruikt. Met aansluitend een borrel en live muziek.

Klik voor meer informatie en aanmelden op deze link!

Mocht een bezoek aan de studio op deze dagen niet lukken, dan ontmoet ik je graag bij een VEBAN-event!

Robert Bronwasser design
Studio, Asterweg 103, 1031 HM Amsterdam
020 636 08 04
06 2 12 97 074
smile@robertbronwasser.com
www.robertbronwasser.com