Gemeente Amsterdam zoekt ondernemers voor banenmarkt Shop voor een Job 21/9

10 september

Gemeente Amsterdam nodigt ondernemers uit deel te nemen aan:

BANENMARKT SHOP VOOR EEN JOB
Datum: donderdag 21 september
Tijden: 14.00-18.00 uur
Locatie: Winkelcentrum Boven ’t Y, Amsterdam Noord
Doel: Bij elkaar brengen van werkzoekenden en werkgevers in Amsterdam om direct en makkelijk contact met elkaar te leggen. 
Op de banenmarkt in april 2023 gingen 124 werkgevers en werkzoekenden met elkaar in gesprek.

Tijdens de banenmarkt krijgen werkzoekenden de kans om zichzelf te presenteren aan jou als potentiële werkgever, hun cv’s en portfolio’s te delen, en te praten over hun vaardigheden en ervaringen. Dit evenement is een geweldige gelegenheid voor werkgevers om talentvolle Amsterdammers te ontmoeten en potentiële kandidaten voor openstaande vacatures te vinden.

Er wordt gezorgd voor een professionele en gastvrije omgeving waarin jullie als werkgever op een makkelijke manier contact krijgen met werkzoekenden. Er zijn ook stands beschikbaar, waar je je bedrijf kunt presenteren en aan potentiële werknemers meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die je biedt.

Je aanwezigheid levert niet alleen een waardevolle bijdrage aan de carrièrekansen van werkzoekenden, maar geeft je ook de kans om getalenteerde en gemotiveerde Amsterdammers te interesseren voor jouw organisatie en openstaande vacatures. De organisatie kijkt ernaar uit om je te verwelkomen op de banenmarkt!

Voor meer informatie, vragen en aanmelden:
Werkgevers Servicepunt Groot Amsterdam
Contactpersoon: Hans Brandenbarg
E-mail: h.brandenbarg@amsterdam.nl