Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: Treffer Uitzendbureau

06 april

Treffer Uitzendbureau: de brug naar jouw succes

Als uitzendbureau staat Treffer voor een persoonlijke aanpak. We vinden het ontzettend belangrijk dat mensen zich welkom voelen bij ons.

Dit zie je niet alleen terug in onze werkwijze, waarbij we het liefst altijd eerst persoonlijk kennis maken met onze werkgevers en uitzendkrachten, maar ook in de sfeer binnen ons bedrijf en ons kantoor.

Toen Treffer in 2007 werd opgericht, opereerden we vanuit een relatief klein kantoor. In 2011 verhuisden we naar het Stationsplein in Heerhugowaard, waar we meer ruimte hebben en beter bereikbaar zijn. We richtten het kantoor zo in dat het past bij onze visie. Dit hebben we onder andere gedaan door voor een huiselijke en warme uitstraling te kiezen en door mogelijkheden te creëren voor onze werknemers om echt de tijd te kunnen nemen voor de mensen die bij ons komen en naar werk zoeken.

Bij Treffer nemen we alle tijd om ervoor te zorgen dat we duidelijk weten wat een werkzoekende drijft en wat bij diegene past. Hetzelfde doen we voor onze werkgevers. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat we mensen plaatsen die echt binnen een bedrijf passen. Alleen op die manier sla je een brug naar succes.

De afgelopen jaren hebben we veel mensen in ons pand in Heerhugowaard mogen ontvangen om ze aan een baan in Noord-Holland te helpen. Om dat nóg beter te kunnen doen, gaan we uitbreiden. Na de zomer van 2023 hopen we de deuren van onze tweede vestiging te openen op de NDSM-straat 27 in Amsterdam-Noord.

Ook vanuit de NDSM-straat 27, zullen wij ons inzetten om een succesvolle verbinding te zijn tussen werkgevers en werkzoekenden. Door ook vanuit de hoofdstad van ons land te opereren, kunnen we onze visie voortzetten en werkgevers en uitzendkrachten in die regio gemakkelijker persoonlijk ontmoeten, voordat we voor ze aan de slag gaan. Zo hopen we ook daar een uitzendbureau te zijn waar mensen zich welkom voelen en een nieuwe toekomst op werkgebied kunnen starten.

Tot ziens bij VEBAN of bij Treffer Uitzendbureau!
Matthijs Rempt – matthijs@treffer.nl
Guney Turpcu –  guney@trefferuitzendbureau.nl
www.treffer.nl