Nomineer uw stagiair voor de MBO Stage Awards

04 december

Heeft u een topper van een stagiair, of fijne samenwerking met een docent of begeleider? Vindt u dat deze persoon een award verdient? Nomineer hem/haar dan voor de MBO Stage Awards Amsterdam Noord.

Op 27 februari worden voor de vijfde keer de MBO Stage Awards Amsterdam Noord uitgereikt. Met de awards worden MBO-stagiair(e)s, stagedocenten en stagebedrijven in de spotlight gezet.

Nominaties
Iemand nomineren kan tot uiterlijk 26 januari 2020, 12.00 uur via www.amsterdam.nl/mbostageawards. Alle ingezonden nominaties worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van het stadsdeelbestuur, ROC TOP en MBO College Noord, oud winnaars en een bestuurslid van VEBAN.

Uitreiking & Netwerkborrel
De award uitreiking is op donderdag 27 februari 2020 van 16.00 tot 19.00 uur. Ook als u niet nomineert of genomineerd wordt, bent u van harte uitgenodigd om deze middag met inspirerende verhalen bij te wonen! Deze keer vindt de uitreiking plaats op het hoofdkantoor van HEMA op de NDSM-werf, gecombineerd met een VEBAN-netwerkborrel. U kunt deze datum alvast in de agenda noteren.

De MBO Stage Awards worden mogelijk gemaakt door: ondernemersvereniging VEBAN, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), ROC TOP, ROC van Amsterdam en Stadsdeel Noord.