Doe mee met de Noorderpark Spelen

27 mei

Op 22 juni strijden 14 teams om de Noorderpark Cup! Teamspirit, burenliefde, rivaliteit tussen de wijken; de Noorderpark Spelen vormen een sportieve ontmoeting voor alle Noorderlingen.

De teams vertegenwoordigen een straat, een wijk, organisatie of bedrijf rondom het Noorderpark. De Vogelbuurt tegen Floradorp, Bewoners van de Buiksloterdijk tegen het team van de politie of tegen een club studenten: Iedereen krijgt een kans om elkaar op een sportieve manier uit te dagen.

Vorige jaren wonnen de Scheepvaarders, wie daagt ze uit?

Informatie
Zaterdag 22 juni op het evenemententerrein bij de Roze Tanker

  • 13.00 Melden teams, verzamelen voor de vlaggenparade
  • 14.00 Teams spelen 7 spelonderdelen
  • 17.30 Gezamenlijke maaltijd, €5,00 pp.
  • 18.00 Uitreiking Noorderpark Cup
  • 19.00 Einde evenement

Deelname is gratis
De spellen zijn eenvoudig maar uitdagend om te spelen en aantrekkelijk om naar te kijken. Deze middag biedt alle mogelijkheden om de teams het tegen elkaar te laten opnemen. Kracht, inzicht of stressbestendigheid; alle skills worden aangesproken tijdens blind volleybal, one-minute-games, koorddansen, breinbrekers, acrobatiek of een hindernisbaan lopen. Zo maakt iedereen kans om te winnen!

Meld je aan als team of individu
We zoeken teamcaptains uit verschillende wijken en organisaties die een team van minimaal 6 tot max.10 deelnemers vormen. Leeftijd: 16+. Elk team bedenkt een team- naam, een yel/haka (strijdlied met choreografie) en een banier met logo of leus en zorgt voor een joker. Creativiteit wordt beloond. Meld je vóór 5 juni aan als team- captain! Los opgeven kan ook, dan zorgen we dat je kunt meedoen met een team.

Links