Terugblik Eerste Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord op 24 september

04 december

Terugblik Eerste Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord

Op 24 september bezochten honderden bezoekers 45 Noordse bedrijven. Daarmee was de eerste Open Bedrijvendag een feit. Met Winclove als partner en met de support van de gemeente is VEBAN trots op een succesvolle eerste editie.

De datum was strategisch gekozen – zo nét voor de eerste herfstlockdown, en dat bleek inderdaad een schot in de roos. Het is een van de learning points die we meenemen voor volgend jaar.

We mogen stellen dat de OBD 2021 een succes is geworden. Hoewel de opkomst per bedrijf sterk verschilde, was de feedback overwegend positief – bleek uit de enquete die we nadien hebben rondgestuurd en de gesprekken die we met deelnemers hebben gevoerd.

Wat in ieder geval vaststaat is dat de naam en het concept ‘Open bedrijvendag Amsterdam-Noord’ wijdverbreid indruk heeft gemaakt. De gemeente Amsterdam wil het dan ook volgend jaar meer integreren in hun banenplan.

Inmiddels zijn we al weer bezig met de voorbereidingen voor de Open Bedrijvendag 2022. Daarbij horen we graag jullie aanbevelingen en ideeën. Hoe denken jullie dat we ons als ondernemend Noord het beste kunnen laten zien?

Mail je ideeën aan info@veban.nl

Bekijk hier de foto’s van de afsluitende borrel bij Pof.