Terugblik VEBAN netwerkborrel 12/10 Delta Safe Groep

14 oktober

Foto-impressie bijeenkomst door BLINKfotografie.

DELTA SAFE RELATIE- EN NETWERKEVENT
Donderdag 12 oktober was de jaarlijkse DeltaSafe relatie- en netwerkbijeenkomst i.s.m. VEBAN in het kader van de Week van de Veiligheid.

De gasten werden welkom geheten door Simone Spakman, Event & Communicatie Manager van VEBAN. Zij introduceerde de sprekers tijdens het officiële programma waaronder VEBAN bestuurslid Adri Doorneveld. Hij vertelde over de ontstaansgeschiedenis en ontwikkelingen van VEBAN en over de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord die op 19 april 2024 VEBAN organiseert i.s.m. Winclove Probiotics en de Gemeente Amsterdam.

Op de zeepkist stond Adinda van Kranendonk van Civic Amsterdam met een pitch over het nieuwe Meiden- en Vrouwencentrum Noord. Het stadsdeel draagt dit initiatief een warm hart toe en heeft een locatie in bruikleen ter beschikking gesteld om een plek te creëren waar elke vrouw zich welkom voelt om langs te komen en om met en van elkaar te leren.

Aansluitend was het woord aan de gastheer Peter Wolfs, algemeen directeur/eigenaar Delta Safe Groep met de nieuwe ontwikkelingen en de lancering van hun nieuwe website.

Er ontstond verwarring toen Doktor-Ingenieur Markus Becker, voorzitter van Bundesverbandes der Sicherheitswirtschaft (BDSW) officieel werd aangekondigd. Hij startte zijn verhaal over de beveiligingsbranche in het Duits, totdat hij werd onderbroken om zijn lezing verder in het Nederlands voort te zetten. Uiteindelijk kreeg deze acteur, door het maken van humoristische vergelijkingen tussen Duitsland en Nederland, vele lachers op zijn hand!

Aansluitend was er gelegenheid om te netwerken onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes van de Wim Kip’s BBQ.