Terugblik VEBAN netwerkborrel 20/7 – Festivalhart Over het IJ Festival

23 juli

Voor deze afsluitende VEBAN-netwerkborrel op 20 juli waren we door VEBAN-leden Over het IJ Festival en Noorderlicht uitgenodigd in het festivalhart van Over het IJ Festival, een zonnige plek aan het IJ.

Het team van Krijn van Santen, eigenaar van Noorderlicht, verzorgde tijdens  de borrel van drankjes en heerlijke vega(n) hapjes bij zijn Paulaner Biergarten Amsterdam. Hij gaf een korte impressie over de status van de nieuwbouw van zijn Noorderlicht Café.

Mechteline van Es vertelde met veel enthousiasme over het Over het IJ festival, dat in 1993 is gestart en nu een belangrijk zomerfestival is in Amsterdam en een mooi podium biedt aan jonge, creatieve theatermakers.

Heidi van Cuijk  en Jacques Neefs vertelden over het belang van hun initiatief Techcampus Amsterdam om jongeren (po en vo) al in een vroeg stadium te enthousiasmeren over techniek & technologie en over hun eerste PET (Promotie Event Techniek) op 8 en 9 november in bioscoop Pathé in Amsterdam Noord. Techcampus zoekt voor dit event ondernemers die het leuk vinden om tijdens het PET event een workshop te geven. Kijk voor meer informatie alvast op het nieuwsbericht over het ‘Promotie Event Techniek’ (PET event).

Voor geïnteresseerden was er na de borrel nog gelegenheid om een voorstelling te bezoeken op Over het IJ Festival.

Het was leuk om weer bekende en nieuwe ondernemers te ontmoeten en bij te praten. Fijne zomer!

Kijk hieronder voor de foto-impressie door BLINKfotografie van deze bijeenkomst.