Terugblik VEBAN netwerkborrel 28/9 – JOIN ME Flex Office

07 oktober

Foto-impressie van deze bijeenkomst door BLINKfotografie.

VEBAN NAZOMERBORREL
Voor deze nazomernetwerkborrel op 28 september waren we door VEBAN-lid JOIN ME Flex Office uitgenodigd in hun nieuwe bedrijfspand.

Gastheer Bowie van der Zee, directeur/eigenaar van JOIN ME Flex Office, gaf een korte toelichting over zijn bedrijf en verzorgde met zijn medewerkers een rondleiding door het bedrijfspand, dat hij in april 2023 opende. Op een paar minuten afstand van het NDSM terrein bieden zij flexplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes aan, in een stijlvol ingericht business center met receptie, lounge en dakterras. Er zijn meer dan 400 werkplekken beschikbaar.

Tijdens de gesponsorde borrel met heerlijke drankjes en een rijkelijke keuze aan hapjes nodigde Ralph Leeninga van Lightning VR de ondernemers uit voor spannend Virtual Reality Game in hun studio aan de Asterweg in Noord.

Aansluitend stapte Henrik van de Berge van NDSM Energie op de zeepkist om ondernemers uit te nodigen om te investeren in hun project Windalert! Investeren in het 100% coöperatieve windpark dat NDSM Energie gaat bouwen in Amsterdam-Noord. Energie opgewekt aan het IJ!