Inspiratiegroep voor vrouwelijke ondernemers in Amsterdam-Noord

17 juni

Oproep Mastermind groep Amsterdam Noord

Ben je inmiddels een aantal jaar aan het ondernemen en op zoek naar een goede werk-privébalans, zelfontwikkeling, en ideeën om jezelf en je bedrijf te laten groeien? Heb je een relatief kleine of middelgrote organisatie die je alleen of met een partner drijft? Ben je niet alleen op zoek naar winst maar wil je ook betekenisvol ondernemen en groeien? Vind je het leuk om met een kleine groep van gedachte te wisselen, constructieve feedback te ontvangen en te geven en om inspiratie op te doen door anderen? Geef je op voor de Mastermind Amsterdam Noord!

Mijn naam is Denise, ik ben sinds 2016 ondernemer in de dienstverlenende/juridische sector. Het ondernemerschap nodigt mij uit om na te denken over thema’s als groei, succes en geluk, werk- privébalans en betekenisvol ondernemen en het lijkt mij leuk om daarover met andere ondernemers van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren. Daarom organiseer ik een Mastermind (focusgroep) voor vrouwelijke ondernemers uit Amsterdam Noord. Ik ben geen coach en de sessies worden ook niet georganiseerd of begeleid door een coach. De bedoeling is juist om elkaar te inspireren.

Voor wie: vrouwelijke ondernemers met liefst meer dan 2 jaar ervaring in het ondernemen

Soort onderneming: kleine ondernemingen (max. 10 man) en bij voorkeur dienstverlenende of creatieve beroepen

Intentie: eerlijke, vriendelijke feedback voor ondernemers, platform om ideeën te toetsen

Duur: 6 maanden tot een jaar

Frequentie: 1 keer per maand

Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand (aanwezigheid is verplicht, bij het missen van meer dan 2 meetings, wordt het lidmaatschap opgeheven)

Groepsgrootte: maximaal 8

Kosten: gratis