PIM Noord-Holland: betere groeistrategie en financiering voor innovatief MKB

09 maart

Het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) is een initiatief van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door KplusV, Innovate Today en ACE. Met PIM investeert de provincie in een duurzaam, innovatief en gezond midden-en kleinbedrijf.

PIM helpt mkb-ondernemers uit de zogenoemde missie gedreven sectoren (Energietransitie & Duurzaamheid, Landbouw, Water & Voedsel, Gezondheid & Zorg of Veiligheid) met financieringsvragen door middel van maatwerkadvies, het geven van inzichten over financieringsmogelijkheden en het aanbieden van masterclasses en voorlichtingsbijeenkomsten. Ook koppelt PIM ondernemers aan zijn unieke netwerk, dat bestaat uit financiers, andere bedrijven en potentiële klanten. Binnenkort gaat ook de PIM Academy live zodat ondernemers zelf ook online een sprong voorwaarts kunnen maken.

PIM heeft de afgelopen drie jaar 30.000 MKB’ers bereikt en 385 innovatieve en duurzame ondernemers met maatwerkadvies bijgestaan om groei te realiseren. Daarmee heeft PIM voor €45 miljoen aan financiering voor ondernemers gefaciliteerd. De komende 3 jaar wil PIM bijna 400 ondernemers verder helpen en voor €60 miljoen aan financiering faciliteren.

Voor wie is PIM?

  • Start-ups, Scale-ups, MKB
  • Gevestigd in Noord-Holland
  • Op zoek naar financiering
  • Onderneming is actief in Energietransitie & Duurzaamheid, Landbouw, Water & Voedsel, Gezondheid & Zorg of Veiligheid.

Kijk voor meer informatie op de website van PIM Noord-Holland of download de onepager via deze link.