Terugblik VEBAN ALV & netwerkborrel in ETCA bij Shell op 30/11

08 december
Foto-impressie door BLINKfotografie

TERUGBLIK VEBAN ALV & NETWERKBORREL
30 NOVEMBER IN ECTA BIJ SHELL 

De VEBAN Najaarsledenvergadering was op 30 november jl. in de ETCA bij Shell, een van de eerste leden van onze vereniging. We hebben na de ALV, tijdens de netwerkborrel, ook een rondleiding gekregen in de Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA). Dit is de campus waar, in samenwerking met een aantal externe partijen, gezocht wordt naar nieuwe vormen van energie.

Tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden, die acht jaar in het bestuur hebben gezeten: Ingrid van der Oord (secretaris) en Toni van ’t Hof (penningmeester)

En we hebben ook twee nieuwe bestuursleden verwelkomt: Karin Weinberg/De Yogazaak als algemeen bestuurslid en Marion Leemhuis/IMAGO Printing als penningmeester.

Van de ALV wordt een verslag gemaakt, dat jullie voorafgaand aan de voorjaarsledenvergadering op 25 april 2024 op onze website kunnen vinden. De foto-impressie van de ALV & netwerkborrel, gemaakt door BLINKfotografie, vind je hierboven.

Voor nu wensen het VEBAN bureau & bestuur jullie alvast fijne kerstdagen en een succesvol 2024 toe. We zien jullie graag weer in goede gezondheid op de VEBAN Nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari bij Market 27 (Metrostation Noord).

Klik op deze link meer informatie & aanmelden voor de Nieuwjaarsborrel op 18 januari.