Uitnodiging Moedige Dialoog: Mini events op 7/11 en 30/11

19 oktober

U I T N O D I G I N G

Ruim anderhalf miljoen mensen hebben heftige geldzorgen, door verschillende redenen. Daar zitten ook mensen met een baan bij. Ook binnen jouw organisatie zijn er wellicht medewerkers met geldzorgen. Dit niet altijd direct zichtbaar of herkenbaar. Weet dat er voor jou als werkgever vele manieren zijn om het gesprek met de werknemer hierover aan te gaan.

Moedige Dialoog Amsterdam organiseert dit najaar twee mini events voor werkgevers, namelijk op dinsdag 7 en donderdag 30 november. Onder leiding van een van onze kernteamleden ga je tijdens het mini-event in gesprek met enkele werkgevers. Je kunt ervaringen en dilemma’s delen en bespreken. Dit gesprek is met name interessant wanneer je medewerkers met geldzorgen wilt ondersteunen en hiervoor een interne aanpak wilt (door)ontwikkelen.

Bewustwording, Inspiratie en Ondersteuning
Een ervaringsdeskundige vertelt over haar ervaring (Bewustwording), waarna jullie met elkaar in gesprek gaan over je aanpak, wensen (Inspiratie) en wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Uiteraard ga je niet weg zonder ook geïnformeerd te worden over de mogelijkheden die er zijn (Ondersteuning) om jullie medewerkers, veelal zonder kosten, te helpen.

Komt je ook? Meld je dan aan!
Je kunt je aanmelden via de link. Dit zijn de data: dinsdag 7 november en donderdag 30 november.

Voor beide data geldt: inloop vanaf 09:15 uur. De bijeenkomst duurt van 09:30 tot 11:30 uur. Je ontvangt na inschrijving een reactie met de bevestiging en de locatie. De locatie is altijd een goed bereikbare plek in Amsterdam Noord.

Vragen? Stuur een e-mail naar Jeanette Schouten naar amsterdam@moedigedialoog.nl.

Met vriendelijke groet,

Jeanette Schouten
Kwartiermaker Moedige Dialoog Amsterdam
M. 06 – 2317 3457
www.moedigedialoog.nl/amsterdam