De NOW-regeling stopt per 1 oktober. Wat betekent dat voor jou als werkgever?

13 september

Een groot deel van de economie draait weer op volle toeren. Er zijn minder werkzoekenden. Daarom heeft de overheid besloten dat de corona-steunpakketten, waaronder de NOW-regeling voor bedrijven, per 1 oktober 2021 worden stopgezet. Toch zijn er nog veel MKB bedrijven die het niet makkelijk hebben. Sommigen moeten helaas zelfs mensen ontslaan. Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam (RWC GA) ondersteunt ondernemers die in zo’n situatie zitten met advies en begeleiding.

Als je afscheid moet nemen van medewerkers, en je verwijst ze door naar het Regionaal Werkcentrum, dan worden deze medewerkers door het Regionaal Werkcentrum geholpen bij het vinden van een nieuwe werkgever. Ze krijgen loopbaanadvies en soms is ook omscholing mogelijk. Dit is kosteloos.

Wanneer je je als werkgever meldt bij het Regionaal Werkcentrum gaat één van onze accountmanagers direct met je in gesprek. Hij of zij is jouw vaste aanspreekpunt. Samen kijken we wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe we jou als werkgever daarbij kunnen ondersteunen. Dat is altijd maatwerk.

Kijk voor meer informatie op de website van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, via deze link.