Ondernemerspeiling 2021: geef uw mening

20 september

Bent u ondernemer en is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam? Neem deel aan de Ondernemerspeiling 2021 (van de Gemeente Amsterdam).

Hoe beoordeelt u als ondernemer in Amsterdam het ondernemingsklimaat in uw gemeente? En welke gevolgen heeft de coronacrisis gehad op uw onderneming? Laat het weten.

De informatie wordt gebruikt voor verbetering van beleid en dienstverlening van de gemeente Amsterdam en Weesp. Uw mening wordt gevraagd over de gemeentelijke dienstverlening, uw bedrijfsomgeving, uw relatie met de gemeente, de heffingen- en regeldruk en de bedrijfshuisvesting. Het onderzoek gaat ook in op de gevolgen van de coronacrisis. Hoe heeft de crisis uw bedrijf geraakt? En hoe ervaart u de maatregelen, dienstverlening en ondersteuning vanuit de gemeente?

Meedoen kan online
U kunt de vragenlijst hier online invullen. Dit kost u ongeveer 10 tot 15 minuten en de antwoorden worden anoniem verwerkt.

Heeft u een vraag over het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met de afdeling Onderzoek, Informatie en Statistiek van de gemeente Amsterdam via telefoonnummer 14020.