Fietsen naar Barcelona voor goed doel: Sportclub Only Friends

15 juni

Tom en die Kleine fietsen naar Barcelona voor Only Friends
Dit jaar willen wij 2022 km fietsen voor het goede doel: Sportclub Only Friends. Vorig jaar fietsten wij, de broers Michel en Ricardo Munier, als sportieve uitdaging van Amsterdam naar Sankt Johann im Pongau (Oostenrijk). Tijdens het fietsen beseften wij pas hoe ‘rijk’ je bent als je mentaal en fysiek gezond bent en elke dag kunt sporten en trainen, en deze mooie fietstocht kunt maken.

Doelstelling Sportclub Only Friends
Helaas zijn er ook veel kinderen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze elke dag kunnen bewegen of sporten. Only Friends is een sportclub die op een toonaangevende manier iedereen met een beperking de mogelijkheid biedt om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving. Het unieke en hypermoderne Friendship Sport Centre in Amsterdam Noord is de thuisbasis van Only Friends.

Kunnen wij ook op uw support en financiële steun rekenen?
De laatste jaren zijn erg moeilijk geweest voor het sportcentrum! Voor de continuïteit van Only Friends is veel geld nodig. Met uw hulp kunnen we ervoor zorgen dat kinderen met een beperking in een vertrouwde en veilige omgeving kunnen blijven sporten. Wij willen met deze prestatie geld inzamelen voor Only Friends en zoeken donateurs en sponsors. Wilt u meer weten over Only Friends, ga dan naar de website of neem voor meer informatie en voor sponsoring direct contact met ons op via tomendiekleine@hotmail.com

Hoe kunt u ons sponsoren?
Om sponsorgeld op te halen voor deze fantastische club fietsen wij, de gebroeders Munier, ook wel ‘Tom en Die Kleine’ genoemd, vanaf 1 juli in totaal 2022 km met als eindbestemming Barcelona. Het (minimale) bedrag dat wij fietsend willen ophalen is € 20.220. U kunt dit prachtige doel steunen met een bedrag vanaf € 500,-. Als tegenprestatie willen zij uiteraard ook wat doen voor de bedrijven die ons steunen

Wat kun je van ons verwachten?

  • Natuurlijk doen we onze stinkende best om er een groot succes van te maken.
  • We zullen minstens, ongeacht het weer, 2022 kilometer gaan afleggen met bepakte fietsen (tent, slaapzakken, boodschappen, enz.).
  • We schrijven en plaatsen elke dag een reisverslag.
  • Gedurende de reis maken we regelmatig ‘grappige’ filmpjes over de avonturen  van ‘Tom en Die Kleine’.
  • Voor bedrijven plaatsen we de bedrijfsnaam op een banner en promoten deze dagelijks via onze social media kanalen.
  • Voor elk bedrijf dat het goede doel sponsort, nemen we op locatie een promofilmpje op met ‘Tom en Die Kleine’.
  • Het is ook mogelijk om hoofdsponsor te worden voor een bedrag vanaf € 5000,-. Als hoofdsponsor word je in al onze uitingen meegenomen, laten wij jouw bedrijfslogo op onze fietsshirts drukken, komen we met fiets en bepakking langs om foto’s en clips te maken voor plaatsing op sociale media en verzorgen wij voor het gehele bedrijf een flitsende presentatie, rondleiding en sportieve workshop op het Friendship Sport Centre Only Friends.

Wij hopen dat ook ondernemers van VEBAN ons een warm hart toedragen en helpen ons doel te behalen. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Michiel en Ricardo Munier